Eggerøre er godt og veldig raskt og lage. Det er mange som liker og bare liker og spise det på brødskiven eller så kan du bare spise det som det er med litt salt. Mange liker også å spise det til frokost med egg og bacon det er også veldig populært på påske frokost.
Ingredienser
- 1-2 egg per pers
- ca. en klype salt
- Evt. pepper
- Evt. litt gressløk
- melk litt under en halv dl. Per pers
Fremgangsmåte
Finn fram en skjele/stekepanne og ha i eggene ta ca. en klype salt og/eller en klype pepper i kjelen/stekepannen sett på stekeplaten på middels varme og rør rundt i kjelen/stekepanna når du ser at røren begynner og bli klumpete så heller du i litt melk. Så rører du rolig rundt til det begynner og ligne på eggerøre da kan du skru ned varmen og F.eks ha det i et fat. hakk gjerne opp litt gressløk og strø/bland det inn i eggerøren.